SANATÇI EBRU POLAT
BİYOGRAFİ

EBRU POLAT Doğu Akdeniz üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten Sonra Royal academy de Müzik Eğitimi Almıştır.

2007 de Çetin Ceviz İsimli Albümü 2008 De Çok geç Maxi Sigleyla Müzik Marketlerd eyerini Alarak Sözü Ve Bestesi Sezen Aksuya Ait Olan Seni Yerler Şarkısına Farklı Bir Yorum Ve Hayat Katarak Başarılı Bir Çıkış yakalamıştır.

Çok Geç İsimle Single Çalışmasından Sonra Kalp Ayazı isimli Albümünü Çıkaran Ebru Polat İnanamıyorumş, 

Seni Aldattım, Kalp Ayazaı Ve Aşk bitti  İsimli Şarkılarına Klip Çekerek Müzik Kanallarının ve Radyoların En Çok Sevdiği İsimler Arasında yer Almıştır. Kalp Ayazı isimli Albümü ile Daha Geniş Kitlelere Ulaşan ebru polat 2010 Yılının en Çok Konser veren Sanatçısı Olarak Dikkat Çekmiştir.

Konserlerinin Yanı Sıra tv Ve radyo Programlarının da vazgeçilmez İsmi Olan Ebru Polat Aynı Zamnda Dinle 2011 Albümün Çalışmalarına Devam Etmiştir. Yaz Sonu Hayranlarına Süpriz Yaparak Mutlu Ol yeter Şarkısını Seslendiren Ebru Polat Bu Kez  Yeni Albümünün Sinyallerini vermiştir.

Dinle 2011 Albümünde Toplam 9 Şarkı Yer Alamktadır. Sezen Aksu Benim Albümlerimin vazgeçilmezi Bu Albümümde de Hadi Git şarkısına yer verdim. Diyen Ebru Polatın Mutlu Ol Yeter Ve Artık Sevmeyeceğim isimli 2 cover şarkı daha bulunmakta. Cover Şarkılar Haricinde o Km Şarkılara da Yer Veren Ebru Polat Söz ve Müziği Güven Barana Sen SAğ Ben Selamet İsimli Şarkısına Teoman Topçunun Yönetmenliğinde Klip Çekti Ve Son Olarak 

Yeni Çıkaracağı Kaçın Kurasıyım İsimli Maxi Single İle Musicom Production Sanatçıları Arasına Katılmıştır 

 ve son olarak müzik severlere ve hayranlarına bir ilki göstererek slow bi parçayla yaza merhaba demiştir. hediyem olsun adlı single çalışmasını siz sevenlerine sunmuştur.

VİDEOLAR
TÜM VİDEOLARI